Prea simpla….

….ni se pare iubirea, asa ca mereu vrem s-o complicam. E mai palpitant sa-i reprosezi lui ca nu te iubeste, doar ca sa auzi ca o spune (de gura ta!), e dulce sentimentul triumfului cand va certati pe libertatea ta de mascul feroce….pe care nu stiu daca ti-ai dat seama ca ai ingradit-o benevol, atunci cand ti-ai asumat ca o relatie functioneaza in doi….e cool sa te lauzi cat te-ai chinuit sa-i alegi un cadou frumos….mai ales ca, evident, tie nu-ti sta in fire sa fii asa soft, ce pana mea…tu esti un barbat adevarat.

Iar ea…..de cate ori i-ai spus ca nu vrei sa mergi la teatru, ca nu-ti place sa te sune non-stop, ca nu-ti place sa stea mereu-mereu cu gura pe tine? Si tot nu intelege? Asa sunt femeile……vad concurenta si-ntr-o bere (ce-i drept, femeia versus bere = sah mat pentru bere), mai spune-i si tu din cand in cand ca azi e berea ta…sunt convinsa ca se mai linisteste….

Spui ca femeile sunt complicate cand n-ai tu tupeul sa le infrunti, dar sunt si proaste atunci cand faci ce vrei cu ele….cel mai trist este ca te lauzi cu treaba asta…pentru ca, dragule, s-ar putea ca la un moment dat sa fii si tu papitoiul cuiva…si e mai grav….pentru ca in general, tu pleci cu inima ei, dar ea pleaca de langa tine cu barbatia ta….

Barbatii nu gandesc…..asa-si spun multe femei…cu toate astea, cand sunt nervoase le gasesc undeva creierul….si draga mea, daca creierul lui e acolo unde l-ai pozitionat….iarta-ma ca-ti spun, dar tot asa te-a ales si pe tine.

Barbatul este superficial…..este un animal gata de vanatoare…..macar el omoara prada, tu o bagi intr-o cusca si ii ceri sa faca flick flack-uri numai pentru tine.

Femeia vrea numai bani, haine, excursii, sa o iubesti 24/7….dragul meu, inseamna ca tu ai o parerea foarte buna despre tine…..din moment ce te-a ales pe tine,nu?

Tu esti simplu, nu vrei relatii complicate….pai atunci, hai, ridica manuta si trage cortina la comedia asta pe care o joci de ceva vreme pentru ca nu ti-a oferit nimeni un alt rol mai bun. Ori ai curea la pantaloni, ori tii de ei ca sa nu cada?

Iar ea….ea vrea o relatie ca-n povesti, vrea un print pe cal alb….vrea sa-i aduca luna de pe cer…..ii comunica asta barbatului si el pleaca….Tu ai sta daca cineva ar vrea sa fii ceva ce nu ai putea fi?Daca ti-ar cere sa fii perfect asa cum vrea?

„Ma ranesti mereu…pentru ca nu intelegi? De cate ori ti-am explicat un lucru?”….ori iti place sa fii doamna invatatoare, ori ai o problema……

„Mie imi plac femeile cu forme perfecte….uita-te cum arata gagica asta….”. Pai, hai, fii curajos, du-te la ea sa vezi ce zice!” sau…lasa…..stii la fel de bine ca mine ca n-ai tupeu!

Ai un prieten minunat, stati in aceeasi casa, mancati seara impreuna, dormiti impreuna, impartiti totul in viata….dar, simti ca-ti lipseste ceva…..crezi ca ar putea fi comunicarea?

Te-ai despartit de el, era totul pentru tine….si alta totul pentru el….cu toate astea nu vei mai iubi pe nimeni la fel in toata viata ta…..corect, vei iubi altfel…..si poate vei fi si tu iubita! Sau tocmai asta e problema? E mai bine sa vrei ceva ce n-ai avut?

„O iubesc pe femeia asta enorm…..o iubesc asa mult incat nu-mi pot aminti absolut nimic din ceea ce-i place!”E nasol cand esti asa indragostit, ma mir ca tii minte mereu ce frumos ii sta cand te serveste cu o bere!

„Iubitul meu e totul pentru mine!”: ma alinta, e sprijinul meu, e aerul meu….

„Iubita mea e totul pentru mine!”: mama, bucatareasa, spala, face curat…..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Respect!

2 comentarii

  1. Pe principiul: femeia trebuie sa fie in primul rand o BUNA MAMA…restul responsabilitatilor nu sunt prea vizibile..Din pacate…cam prin aceste experiente trecem noi..aceste bune mame ale omenirii!

  2. roxana · · Răspunde

    eu nu mai vreau relatii ca-n povesti…vreau relatii care sa ma faca sa ma simt bine…

Lasă un comentariu