Incotro?

Ma plangeam in trecut din nimicuri complicate si incercam sa justific intr-un fel bizar ganduri, trairi, emotii care se spargeau in mine si pe care le lipeam si le carpeam inutil…Nu stiu inca ce fel de alegeri am facut, bune sau mai putin bune, pentru un timp mai scurt sau pentru toata viata! Stiu doar ca mi-am depasit limitele in feluri bizare, am aratat ce-i mai bun in mine, dar si ce-i mai rau…am scos ce e mai bun si deopotriva mai rau din cei de langa mine…Si azi vreau sa trag linie pentru ca este suficient ca sa inteleg si sa aleg un drum! 

Descopar in mine eu-uri din care trebuie sa aleg…nu tot, ci bucatele din ele! Caci vreau sa le sparg, vreau sa le ciopartesc, sa le disec si sa le inteleg…sa transform veninul din ele in stropi dulci de miere si mierea din ele in obisnuita…Nu vreau sa carpesc resturi din eu, resturi din noi…pentru ca nu ar fi drept fata de ceea ce vreau pentru mine! 

Azi aleg alb sau negru, unul sau doi, trecut sau viitor, putere sau durere, amintiri sau momente noi….

Azi inchid 30 de ani de lectii si vreau 30 de ani de rezultate…indiferent ca-s bune sau rele, le-am ales pentru ca sunt mai buna, mai corecta, mai pretentioasa…Am nevoie de mine asa cum sunt,vreau langa mine oameni pentru care greul impreuna ne face mai puternici si mai frumosi, vreau oameni care sa ma invete ca nu este nicio rusine sa ceri ajutorul, vreau o viata simpla, vreau sa ma trezeasca in fiecare dimineata sunetul fin a doua inimi….

La 30 de ani vreau sa ma simt construita din nou, vena cu vena, emotie cu emotie, sunet cu sunet…La 30 de ani doar vreau pentru ce va sa vina mereu…

Un comentariu

  1. Inainte!!!…ca inainte era mai bine

Lasă un comentariu