Start la inscrierile pentru Zilele Biz 2012

Incepand de astazi, 16 octombrie 2012, iubitorii de evenimente hard-core se pot inscrie la cel mai mare eveniment de afaceri din Romania,  Zilele Biz, editia a 11-a.

Editia din 2012 se va desfasura la Bucuresti, in perioada 12-16 noiembrie 2012, si va cuprinde principalele domenii de business: Antreprenoriat (ziua 1 – 12 noiembrie), Inovatie (ziua 2- 13 noiembrie), Management (ziua 3 – 14 noiembrie), CSR (ziua 4 – 15 noiembrie) si my personal favourite Media&Marketing (ziua 5 – 16 noiembrie).

Se pare ca anul asta, de ziua mea, Biz imi face cadou participarea la eveniment. Voi fi acolo gata-gata sa culeg awareness, idei si strategii. Trebuie sa recunosc ca ziua dedicata Media&Marketing este de departe cea mai asteptata de catre mine. Din experienta mea de cercetas in ale marketingului va spun ca nu trebuie sub nicio forma sa-i ratati pe Iulian Padurariu (The Marks), Bogdana Butnar, Sorin Psatta (mi-a fost si profesor si coordonator la disertatie, deci sunt subiectiv de incantata)…de fapt, toti sunt niste profesionisti si de la toti avem ce sa invatam, important este sa fim prezenti 🙂

 Ce ne spune Marta….

“Aceasta editie aduce pe scena vizionari si leaderi in business, modele de reusita si de inspiratie, de care este nevoie astazi, intr-un mediu de business extrem de dificil. Zilele Biz reprezinta o platforma care ofera informatie, idei, inspiratie, parteneri, strategie, modele, sustinere tuturor celor care vor sa reuseasca in afaceri” declara Marta Usurelu, redactor – sef al revistei Biz, organizator al evenimentului.

 Pentru cei care nu-si mai pot stavili curiozitatea….

Pe site-ul www.zilelebiz.ro puteti vedea programul detaliat pentru fiecare dintre cele 5 zile ale evenimentului, speakerii invitati precum si pachetele de inregistrare. Aruncati un ochi vigilent pe site, insa cu mare bagare de seama fiindca s-ar putea sa va placa. 🙂 Hai, curaj, click aici!

Pentru indecisi…

Zilele Biz prezinta cel putin patru studii si rapoarte in exclusivitate, in parteneriat cu firme de research, realizate special pentru revista Biz : Raport despre Antreprenoriat, Studiu despre Inovatie, Raportul “Tipologiile Reclamelor” si un Studiu special asupra Valorilor romanilor.

Deci, sa ne vedem la eveniment, zic!

Respect!

P.S. O melodie care cred eu ca merge bine cu evenimentul:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: