Neconditionat!

Preocupata mereu de lucrurile negative, agitata ca nu-mi gasesc drumul ala, razvratita si impotriva lumii….primesc un telefon:

„Buna, Moni. Sunt Bianca”

„Care Bianca?”

„De la centrul de plasament, unde ati avut voi proiectul. Mi-era dor de tine si vroiam sa vad ce faci. Sper ca nu te superi ca te-am sunat.”

Mi-au dat lacrimile…Pentru cateva clipe m-am simtit cea mai mandra, cea mai iubita…neconditionat!

Bianca este un super copil, va ajunge o instrumentista deosebita si un om frumos! Bianca este pentru mine ceva-ul ala care ma face sa ma simt mai speciala, mai buna, mai eu…Bianca a terminat clasa a 7-a cu nota 8 si ceva. Bianca mea poate!

Toti avem nevoie de o astfel de lectie, pentru ca atunci invatam sa reducem totul la simplu, la neconditionat…Atunci n-am mai cerut, n-am mai vrut…m-am emotionat si atat!

N-am mai fost la copiii de la centru de dinainte de 1 mai, dar nicio clipa n-am incetat sa-mi amintesc de ei….Ei sunt unul dintre degetele mainii care ma ridica atunci cand mai primesc un sut in fund si cad!

P.S. In primavara am dotat cu o sala de lectura si atelier de dezvoltare artistica, Centrul de plasament „Sf. Nicolae” din Bucuresti. In acest demers ne-au ajutat multi oameni buni, printre care si Dan Teodorescu de la trupa Taxi. Chapeau bas!

Respect!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: