Daca traia Caragiale…

….putea scoate trilogii nationale pe banda rulanta, putea sa fie mai bogat ca doamna care scrie „Saga Amurg”, puteam sa ne amuzam si noi putin…acum, in acest context de-o penibilitate maxima, nu-ti vine nici macar sa razi….Oooo, ce rata de click ar fi avut articolul sau „Stan si Bran”.

…. ar fi scris despre „White sensation de PDL”, ar fi scris despre plagiat, ar fi scris despre penibil, despre revolutii inchipuite, ar fi scris ceva relevant…asta e sigur!

…. ii fericea pe elevii care vor sa invete pentru examenele finale doar un singur lucru, puteau sa invete doar „Scoala romana” si eventual pentru cei mai zelosi „Dl. Goe”.

….. vara ar fi rupt „D’ale carnavalului de Mamaia” si „Caldura mare” si ar fi dat de lucru celor care vara asta nu dorm.

…… toate fetele de pe plaja cu cercei mari in urechi ar fi citit macar de 2 ori Bubico, o lectura placuta despre animale :))

….. sigur si-ar fi deschis blog…sunt curioasa ce-ar fi facut Cabral :))

…. leul n-ar mai fi atins nimic si portofelele noastre ar fi fost pline de Caragiale…By the way, visul meu trece dincolo de pragul de 2 Caragiale pe zi 🙂

Respect!

sursa foto: agentiadecarte.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: