Se apropie „European CSR Lessons”

Pe 15 si 16 mai 2012 ma gasiti la Hotel Pullman Bucuresti la evenimentul „European CSR Lessons”, organizat de  ResponsabilitateSociala.ro.

Asa cum spun organizatorii, „scopul evenimentului este acela de a oferi  publicului inspiratie despre potentialul CSR, prin exemple de succes din spatiul european.  Fiecare companie va invita cate un specialist/decident strain, dintr-o tara europeana. Acesta va prezenta un studiu de caz exceptional despre o initiativa de CSR pe care a derulat-o, apoi va intra in dialog cu publicul despre situatia domeniului CSR din tara lui si din Europa. Totodata, companiile partenere vor prezenta initiative locale de succes, prin care au schimbat in bine viata societatii romanesti.”

Se anunta 20 de studii de caz si sincera sa fiu, evenimentele de continut au fost mereu pe gustul meu….astept cu entuziasm sa vad ceva hardcore pe domeniu.

CSR-ul in Romania are din punctul meu de vedere 2 carente: 1. este vazut ca o alta metoda de promovare a companiei, 2. nu atinge barierele conceptului fragil de „brand social”. Mi-ar placea ca managerii din toate companiile romanesti sa inteleaga ca CSR nu este egal cu o conversie in vanzari, ca un brand are nevoie sa fie social, sa schimbe ceva la nivel emotional/economic pentru categoria de public careia i se adreseaza. Este ok sa primesti, la fel de ok este sa inveti sa dai asa cum trebuie.

Toate detaliile legate de speakeri, de programul evenimentului si de orice alta curiozitate legata de „European CSR Lessons” le gasiti AICI.

 

Respect!

P.S. Daca nu ne vedem, atunci ne citim pe blog, imi antrenez musculatura degetelor pentru un live blogging. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: