Cand porti fusta sau rochie…fii o doamna!

Chestia asta ma bantuie de ceva vreme mai ales vizual…Femeile tind sa uite ca exista o diferenta VIZIBILA intre a purta pantaloni si a purta o fusta sau o rochie….Si ca atunci cand te imbraci ca o doamna, trebuie sa ai o tinuta de doamna, o alura de doamna si o pozitie de doamna, mai ales atunci cand stai jos. Fusta te responsabilizeaza, sau ar trebui…Cand o porti, te rog, nu ne permite tuturor sa-ti admiram desuurile…sincer, in metrou sau in autobuz nimic din ce ne arati nu ne impresioneaza pozitiv.

Nu trata fusta cu superficialitate, strange picioarele….

Am vazut multe femei si la fel de multe fete imbratisand cu succes pozitia in Y intors a picioarelor atunci cand stau pe scaun (birou, metrou, autobuz). Doamnelor, fiti mai atente…chilotii si dresurile n-ar trebui sa fie punctul central al tinutei.

Fusta nu este pantalon…daca n-ai inteles asta, n-o purta!

Practic…nu reprezinta un impediment..dar, atunci cand te apleci dupa ceva, incearca o pozitie care nu permite prea multa transparenta, incearca sa nu te apleci sa culegi un produs de pe un raft inferior si sa stai in pozitia sezut….crede-ma, ceva in mod sigur nu te avantajeaza cand faci asta. Daca nu ma crezi, incearca sa abordezi diferite posturi imbracata in fusta, in fata oglinzii….oglinda aceea e restul lumii.

Dar, de ce ma uit eu?Sau de ce se uita altii?

Scuza-ma, dar este usor cam dificil sa nu observi…..Si e nevoie de fix o secunda nevinovata, dar senzatia de jena dureaza si dupa…

Cum putem evita situatiile acestea?

Documentandu-ne si responsabilizandu-ne. Port o fusta, trebuie sa ma port ca atare (nu alerg cu poalele-n cap, adopt o pozitie inchisa atunci cand ma asez, am grija sa nu extind materialul fustei sub fundul altor persoane, sa fiu atenta din cand in cand ca fermoarul sau crapatura modelului sa nu fie pozitionate nefiresc etc.)

 

 

Fusta este un semn de feminitate….si mama mea mi-a spus de cand eram mica:                

”  Toate doamnele poarta  fusta!” 🙂

Respect,

Melodia articolului:

2 comentarii

  1. haotik · · Răspunde

    NU ne-ai lasa si pe noi sa ne bucuram putin :))

  2. :)) da, sunt o egoista, ce-i drept…invidia… :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: