Jack si Jill, un banc sec

De ceva vreme imi doream sa ajung la cinema pentru a viziona comedia Jack si Jill….am reusit si am plecat din cinema usor dezamagita. De altfel, ceea ce mi-a atras curiozitatea era chiar Adam Sandler in dublu rol…cu toate astea, as prefera sa-l vad jucand un singur rol, da’ cu prestatie buna (asa cum era el setat in mintea mea).

Sinopsis film: Jack este un domn realizat pe plan personal si profesional (are o sotie si 2 copii) si singurul aspect care-i tulbura viata il reprezinta „Ziua Recunostintei”, atunci cand, anual, sora sa geamana vine de sarbatori la el. Dupa intrigi, certuri, scene dramatice si dramatizate, trase bine bine de par, cei doi frati se impaca si transmit un mesaj moralist (un adevar valabil, extra-fumat): familia mai presus de orice!

O distributie cu nume mari, dar cu personaje mici si lipsite de esenta:

Adam Sandler – si Jack, si Jill – personaje misogine, cu gesturi nemanierate duse la ordinul grotescului, usor ostentative in reprezentatie si fara o esenta a caracterului personajului

Al Pacino – in propriul rol, n-am inteles daca lui i-a placut dementa si exotismul scelerat al personajului sau….ori, a vrut sa testeze si apele comediei fara sare si piper! Cu toate astea, a interpretat impecabil rolul unui artist excentric

                                                     Katie Holmes – Erin (sotia lui Jack), personaj insipid, incolor,  inodor

Personaje au mai fost, insa introduse selectiv si neinteresante (pentru mine)

Observatie: A existat si un personaj al carui rol m-a dus catre ideea de xenofobie: baietelul de origine orientala, adoptat de familia Sadelstein, care apare in toate secventele cu diverse obiecte lipite de corp (ba un papagal, ba un homar, ba diverse obiecte din bucatarie). Sincera sa fiu, nu stiu daca era cazul sa facem haz de acest lucru.

Ce mi-a placut la film?

Vasul de croaziera :)) …. si faptul ca Adam Sandler s-a straduit sa comunice cu femeia din el (sau femeiul din el, as indrazni sa spun).

Respect!

 

Sursa foto: cinemagia.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: