Cam despre asta este vorba….

Ma pregateam sa scriu despre lucruri marunte, despre felul in care ne depersonalizam, ne robotizam si tindem sa fim simpli executanti…Brusc, ne trezim intr-o realitate in care nu avem opinii, nu avem pareri, nu generam idei…nu pentru ca nu le avem, ci pentru ca am incetat sa ne acordam credit, am incetat sa ne luam in serios.

Cred in involutia unei fiinte pe toate planurile….Si mai cred ca mediocritatea, lamentarile, victimizarea reprezinta de fapt apele in care ne scaldam. visam si afirmam lucruri marete si actionam marunt.

E trist sa iti dai seama ca traiesti intr-o realitate pe care nu ti-ai dorit-o, dar care e mai buna decat o realitate din cosmaruri.

E grav ca vrei mai mult, poti mai mult si nu ai cum si unde sa arati asta….nu pentru ca vrei un premiu si recunoasterea universului, ci pentru ca simti ca poti mai mult!

E bine sa te simti strain in locuri familiare si familiar in locuri straine?

Apoi, am gasit poza asta…pentru mine inseamna mai mult ca o lectie de viata, mai mult ca orice texte moraliste as putea insira pe blog….as vrea sa spun ca sunt pe randul cel mai de sus….dar, momentan am multe dubii!

Respect!

 

O melodie care sa insoteasca aceasta postare:

Anunțuri

Un comentariu

  1. roxana · · Răspunde

    cred ca sa devenim mediocri e cel mai usor pt noi, oamenii. dar adesea si mediul de obliga in sensul asta. cum ai spus tu, e f greu sa poti sa faci lucruri, sa demonstrezi ca stii, ca poti. nu are mai nimeni un interes in a te lasa sa te faci cunoscut.
    poate raspunsul ar fi sa incerci, sa incercam, sa gasim in jurul nostru oameni care accepta concurenta, care sa lasa si ne noi sa rasarim, sa ne afirmam. asta e cel mai greu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: