Doza de nebunie

Astăzi trec printr-un moment de nr.9. Totul mă amuză, imi imaginez numai porcării şi am un zâmbet tâmp aplicat pe moaca..o raritate de apariţie în ultima perioadă din viaţa mea.

De dimineaţă, în aglomeraţia de la metrou se aude tare şi cu ecou un rington: măreţul dans al pinguinului! Toată lumea a început să mustăcească ştrengar iar eu râdeam cu sora mea din geam imaginându-ne cum tot metroul sare de pe scaun şi face o coregrafie fantastic star pe ringtonuţ lu’ nenea Nae cu telefonul cu pricina. Apoi mi-am adus aminte de unul Dudu, cică star porno, care aseară îşi punea gene false că aşa îi cer fanele..la naiba, băi tati, ai tu fane? Cu un rânjet larg mut pe antena 3..acolo Badea se dezlănţuia…tot felul de mişcări, comentarii, o caterincă ce m-a  făcut să mă întind pe jos ca fideaua fiartă de la atâta râs. În fine, mai devreme mă gândeam la nişte metode de tortură prin râs şi iată ce mi-a debitat singurul neuron din cap care mă mai suportă:

– metoda ‘ sus-jos’- cu mânuţele astea două, te stropesc cu-un kil de ouă şi te dau la un viţel, să te lingă el niţel, la subraţ şi pe la tălpi, ‘sî te râzi tu până crăpi.

– metoda ‘punct ochit-punct lovit’: iaca-ntoarce-te oleacă şi uşor dă-i de te-apleacă, hai îndoaie-te un pic, până stop îţi zic…e poziţia de joc, sper cu ea să ai noroc. Ca să fii expert la joc, tre’ să dai fix la mijloc, să ocheşti precis, la ţanc, cu-o seringă cu ser de râs şi-un ac!

– metoda ‘ia mai stai odată’ : se începe din culcat, până eşti perfect de lat, închizi ochii-ncetişor şi zici că eşti pe covor. Când începe să te ia, râsul isteric , hahaha, nu ai cum deschide gura, că atunci te ia tortura…cîci deasupra ta planează un frumos covor de pene, ce te scarpină la..mmm,gene! Şi ai regula de joc, să ţii buzele pe loc, iară dacă nu rezişti, o iei de la capăt de le mişti.

– metoda ‘televizorul’: hai deschide ochii larg, prinde-i bine de ciorap, deschide televizoru’, caută un show politic, foarte acid şi foarte critic, ia apoi un strop de vodka, un calmant şi nişte miere şi admiră în tăcere cum alţii vorbesc de noi, ca ţăranii despre boi. Fruntea ta e descreţită, te amuză şi-o omidă, poţi să fii şi bou şi prost, că nimic nu-şi are rost.

Cu respect!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: