Cafea cu aromă de weekend

Pentru că se anunţă un weekend însorit şi vesel (conform prognozei meteo :-)) trebuie să profităm la maximum de el şi ca atare propunerile mele pentru acest final de săptămână presupun deplasări şi voie bună.

Aşadar, pentru cei interesaţi de cultură, Târgul Kilipirim de la sala Dalles din acest weekend vă aşteaptă cu porţile deschise no charge să vă bucuraţi de cărţi, filme şi muzică bună. De asemenea, puteţi face donaţii “Citeşte şi dă mai departe – Fii donator de carte!” (mai multe detalii puteţi afla la faţa locului).

Şi dacă tot am început cu târgurile, tot în acest sfârşit de săptămână puteţi arunca un ochi şi la Târgul producătorilor de confecţii, incălţăminte şi marochinărie din parcul Tineretului cu intrare liberă (intrarea Şincai, 18 – 22 noiembrie 2009, mierîuri – sâmbătă 10:00 – 20:00, duminică 10:00 – 16). Aici puteţi găsi produse de calitate cu preţ de producător, însă singurul inconvenient este designul destul de neactualizat al produselor, târgul fiind mai degrabă pe tiparul adulţilor de peste 40 de ani…cel puţin asta a fost concluzia mea după o vizită fulger la altă ediţie a târgului. Cu toate acestea, voi merge şi la această ediţie căci poate ,cine ştie, s-au mai adaptat producătorii şi la tendinţele mai tinereşti ale populaţiei.

Aşadar, dacă eşti o persoană înarmată cu multă răbdare, suporţi cu stoicism coatele date şi disperarea nejustificată a celorlalţi participanţi la târg, poţi merge cu încredere la ambele evenimente că, na, nu ştii de unde sare iepurele, şi te întorci acasă cu achiziţii de suflet.

Dacă eşti petrecăreţ sau pur şi simplu n-ai stare îţi sugerez o vizită de ars energie în club Folies, un clubuşor nou-născut în peisajul lumii de clubbin’ din Bucureşti. Inaugurarea are loc astă-seară, iar sâmbătă vă puteţi contorsiona muzical la o petrecere cu iz de Lady Gaga. Clubul este micuţ ca şi spaţiu şi îi urez să aibă parte de un public cu afinităţi nepiţiponceşti şi necocalareşti. 🙂

De asemenea, înainte de a vă zbânţui pe ringul de dans, puteţi băga o tură de patinaj(patinoarele din Drumul Taberei, Afi Palace Cotroceni, Liberty Center and co.)  ca să vă încălziţi picioarele pentru noapte de club-uială, sau la o oră de tenis de câmp în bulă sau de biliard pentru pregătirea mişcărilor rapide de mâini dansatoare all night long.

Iar dacă sunteţi fraţi de-ai mei care preferaţi o seară la teatru sau o ieşire cu prietenii la o cafenea…intraţi pe www.comedie.ro şi pe http://www.tnb.ro/index.php?page=how-cmsms-works, unde puteţi alege orice piesă de teatru care vă satisface exigenţele sentimentale. În fapt, v-aş putea recomanda eu o piesă de teatru excepţională, chiar dacă nu este de weekend: Tectonica sentimentelor (http://www.tnb.ro/index.php?page=spectacol&idspec=398), o distribuţie reuşită, multă iubire, ură, orgolii, o avalanşă de sentimente arătate fără cusur de jocul actorilor.

Aaaaaaa, am următoarea rugăminte la voi toţi cei ce v-aţi gândit că un film de weekend cu popcorn şi nachos cu salsa ar fi o soluţie de relaxare, think twice! Este atât de aglomerat la casa de bilete, încât trebuie să iei câteva pastiluţe de algocalmim sau aulin ca să îţi amorţească iritarea aşteptării prelungite la coadă la casa de bilete.

Ca sugestie de film, vă recomand ‘ O poveste de Crăciun’ cu Jim Carrey, varianta 3D…nu este un film pentru copii cum aţi putea crede, ah, dar mai bine mergeţi şi descoperiţi singuri povestea, aşa cum am descoperit-o şi eu.

Ehh, iată că am terminat de băut şi cafeaua tot vorbind cu voi.

Să aveţi un weekend plin de surprize plăcute.

Cu respect!

P.S: îmi exprim oficial dorinţa de a merge la vot. Nu o fac pentru că am vreo preferinţă sau vreo simpatie politică, nu pentru că aş crede în balivernele candidaţilor, merg la vot pentru că nu vreau ca alţii să folosească în interes propriu absenteismul meu. Nu ştiu ce voi vota, ştiu doar că o voi face! Haideţi să facem un efort pentru ca cei ce vor să fraudeze alegerile să ia ţeapă!

Anunțuri

Un comentariu

  1. E bine ca mergi la vot, pana la urma iti expui parerea…acuma ca nu o sa iasa tipul pe care tu il votezi…macar ai incercat…
    sanatate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: