Păi dacă tot e weekend să fie bun

Şi dacă dorul de ducă şi de cutreierat lumea nu-ţi dă pace dă-i una-n cap că nu-i nici vremea bună şi nici portofelul tău nu-ţi zâmbeşte ca şi cum ar fi câştigat la loto potul cel mare.

Weekend-ul acesta este numa’ bun de mers la teatru sau la un film bun..iar spre seară dacă ţi se pare că timpul n-a fost suficient de umplut cu chestii de făcut, iaca poţi să te relaxezi pe Lipscani la un coffee cocktail mexicano, o cafea la nisip, o prajitură nemaigustată până acum de papilele tale, o ceşcuţă de ceai de fructul pasiunii sau mai ştiu eu ce arome deosebite sau de ce nu, pentru cei ce fumează merge şio  narghilea, sau într-un club de calitate, unde poţi asculta o muzică bună fără a fi surzit de sound-ul prea tare al unui club obişnuit, unde să nu te calci în picioare cu coca şi pitzi veniţi în misiune etc.

Aşadar, recomandările pe care le fac pentru acest weekend sunt următoarele:

Teatrul de comedie: poţi alege cu încredere oricare dintre piesele puse la bătaie în desfăşurător, iar biletele costă între 10 şi 25 de lei…accesibile pentru toţi doritorii.

Vineri: – Fitness

Sâmbătă: – Poker

                  – Fata de mătase artificială (excepţională piesa pentru cei ce obişnuiesc să mediteze la existenţa lor cotidiană)

Duminică: – Revizorul (pentru cei ce-l îndrăgesc pe Ştefan Bănică Junior)

                     – Domnişoara Iulia (o piesă excepţională cu o actriţă fabuloasă, o piesă care îţi încordează până şi genele)

Mai multe informaţii puteţi obţine de pe www.comedie.ro

Cât despre propunerea de cluburi…ta da da.. vă propun club Tribute, nu pentru că e nou, nu pentru că e în vogă, nu pentru că vin vedete, nu pentru că e de fiţe şi e cool să vii aici măcar odată, ci pentru că are  calităţi care-l fac special: pentru că nimeni nu se dă în spectacol, pentru că se cântă muzică live de calitate, pentru că sunt oameni discreţi şi cu bun-simţ, pentru că nimeni nu-ţi bagă pe gât sticle de whisky şi alte băuturi pentru a ocupa o masă, pentru nimeni nu face parada modei şi nimeni nu iese la vânătoare, pentru că nu trebuie să-ţi ucizi plămânii ca să discuţi cu cel de lângă tine, pentru că….mai bine mergeţi şi testaţi voi înşivă terenul.

Ok, ia să vedem ce gen de filme abordăm…păi dacă tot e un weekend de consumat calorii hai să ne băgăm la o serie de acţiuni şi comedii găsim:

– Gamer (efecte digitale interesante, acţiune cu patos, adrenalină, poveste de dragoste, intriga ancorată în cotidian, un film care te face să înţelegi de ce descoperirile ştiinţifice nu sunt întotdeauna bune pentru societatea în care trăim). Filmul are şi comentarii pozitive şi negative…it’s up to you to decide.

– Julie şi Julia (pentru că viaţa monotonă trebuie condimentată din când în când cu ceva). Enjoy! Şi poate reţineţi şi nişte reţete…că sunt sute, credeţi-mă. Aaaaa, şi nu e un film doar pentru sexul frumos, este un film de cuplu, o comedie dulce ce poate fi savurată lejer în 2.

Cu respect!

Anunțuri

Un comentariu

  1. Creezy · · Răspunde

    excelenta fata de matase artificiala. iar delia si conovaru sunt dementiali in aceasta piesa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: