1..2..3, facem sex şi ai job-ul pe care-l vrei

Intri ca tot omul ţi-ţi faci cont pe bestjobs, ejobs, hipo şi alte site.uri dedicate recrutării profesionale. Aplici la mai multe job-uri după aptitudinile tale (aşa ar fi ideal, dar deh e „grele” cand te supraevaluezi şi te crezi deştept în toate) şi aştepţi să primeşti un răspuns (de multe ori nu primeşti decât un mare IGNORE).

Ia să vedem ce variante am strâns de la prieteni de-ai mei şi din experienţa proprie:

– din păcate postul nu mai este disponibil (Păi tanti, când ai avut atâta timp să faci recrutarea şi să ai interviuri dacă job-ul a apărut ieri?)

– nivelul dumneavoastră de experienţă nu corespunde cu cerinţele postului (deşi postul pentru care aplici este cu 1 nivel mai scăzut decât cel pe care ai activat până atunci, deci te resping pentru că eşti prea bun?hahaha)

Mă opresc aici cu enumeratul situaţiilor pentru că aş vrea să vă prezint 2 variante de răspuns primite pe e-mail de o prietenă de-ale mele în urma aplicării la diferite job-uri:

1. Buna ziua,

Am primit cv-ul  referitor la aplictia dvs pentru postul scos la concurs de catre firma noasta.

Este vorba despe secretara particulara, mai putin munca de birou, mai mult teren, fax, mail, agenda zilnica, uneori deplasari – insotire manager general.

Avand in vedere ca au aplicat peste 400 de persoane va rog cateva fotografii mai reprezentative si sa-mi spuneti daca aveti obligatii (casatorita, relatie stabila ).

Cu multumiri

X

2. Raspuns anunt secretara bestjobs:

Buna ziua,

in ce ceea ce priveste anuntul  la care ai aplicat, iti voi da cateva lamuriri suplimentare.  In primul rand sediul  este situat intr-o zona centrala din Bucuresti, mobilat modern, aer conditionat, jacuzzi, gresie ,parchet, faianta ,termopan.

De asemenea am nevoie o fata pentru  secretariat  ( aranjare acte, redactare documente ).

Se ofera cazare….mai exact, conditii sunt foarte bune de locuit. Am 30 ani , caut o fata careia sa-I placa si fetele (menage a trois ).Alte avantaje se negociaza dupa perioada de proba. Daca te intereseaza ma poti contacta pe e-mail sau messenger  si  stabilim celelalte detalii.

O zi buna,

X

Dintr-un bun simţ ieşit din comun nu am scris numele companiilor sau al persoanelor.

Deci, acum e pe faţă că sex=job? Sau ciuciu disponibilitate şi libertinism sexual, ciuciu job?

Şi-au făcut toţi obsedaţii sexual cont pe bestjobs, ejobs etc. ca să agaţe femei sau fete disperate să-şi găsească un loc de muncă şi dispuse la astfel de compromisuri?

Băi cretinilor, femeia din ziua de azi poate că e mai libertină, mai nepăsătoare, dar are cojones-urile care vouă v-au căzut de la cât de frustraţi sexual sunteţi. Şi da, nimeni cred că n-a negat faptul că sunt categorii feminine care se folosesc de sexualitatea lor pentru a obţine lucruri, dar niciodată să nu uitaţi un lucru, domnilor nedomni: O femeie poate face ce vrea cu voi, pentru că în timp ce ea gândeşte cu capul de pe umeri, voi….

Hai, 1..2..3 şi uite un băţ de care să te agăţi pentru că mi se pare mie că poziţia ta de mers e un pic pe dos acum. Ia ridică picioarele sus şi stai în mâini ca să ne privim corect.

Acesta a fost un mesaj pentru toţi bărbaţii obsedaţi sexual din România şi nu numai, care încă n-au înţeles că femeile care-i înconjoară nu sunt jucăriile lor, ci ei sunt papiţoaiele doamnelor (asta ca să vă arăt că şi eu pot fi rea).

În rest, jos pălăria pentru mulţimea de bărbaţi cu bun-simţ şi respect care au învăţat că un cap pe umeri şi o femeie lângă ei înseamnă mai mult decât o partidă nereuşită de sex.

Cu respect!

Reclame

4 comentarii

  1. Elenuca · · Răspunde

    Super Monica!

  2. Anutz · · Răspunde

    Saru’mana. O sa le trimit link-ul.

  3. pai cred ca s-au saturat sa ramana cu buza umflata…ca deh, recesiunea si criza financiara nu iarta buzunarele si atunci s-au hotarat sa angajeze personal cu atributii complete!:)handicapati!

  4. Foarte tare 🙂 Si maaare dreptate ai. Maaare maaare… din pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: