Dansul pinguinului de România

Acum câteva luni am mers la o nuntă…şi a început….EL..inconfundabilul şi neştiutul de mine…dansul pinguinului!

Acest dans este şmechereala absolută la o nuntă..Care vă să zică “Puşca şi cureaua lată” a fost detronată de nebunia asta cu pinguinul.

Am observat că este cântat atât de cântăreţii de muzică populară, cât şi de cântăreţii de manele, de orchestră şi hold your horses very still..chiar de fanfară!!!!!!WTF?

La primul contact vizual cu schema dansului am rămas şocată: O mulţime de oameni ţinându-se unul de spatele altuia, în şir indian, executau plini de extaz câţiva paşi şi câteva sărituri care cică unite prin nu ştiu ce simţ coregrafic dădeau naştere dansului pinguinului. Acu’, eu mă întreb cine o mai fi scos-o şi pe-asta? Şi vă daţi seama cât le-o fi plăcut oamenilor de l-au adoptat atât de repede?

Nu pot nega că este amuzant să vezi oameni de toate felurile, îmbrăcaţi elegant cum ţopăie pe un ritm simpatic şi cretinel în acelaşi timp. Dar la nuntă? Mi se pare mai degrabă un dans bun pentru un teambuilding sau pentru un chef, dar…

Pe mine mă omoară curiozitatea..cine e dom’ne creatorul acestui dans minune? Şi de unde a ştiut el că va deveni un  fel de “hit al paşilor”?

Jos pălăria, drag pinguin creator de dans…ai reuşit să ridici de pe scaune o masă însemnată de oameni, oameni care nu mai ţin cont nici de funcţii, nici de ierarhii, de nimic…care se lasă purtaţi de ritmul dansului şi care se străduiesc din răsputeri să ţină pasul cu vecinii din faţă şi din spate, ca să nu vadă publicul că ar fi cumva nepriceput în marea artă pinguinistică.

Şi iaca nişte exemple concludente care exprimă esenţa acestui dans:

Aţi memorat paşii? Dacă încă aveţi dificultăţi, permiteţi-mi să vă ajut făcând o paralelă între evoluţia financiara a buzunarelor noastre: câţiva paşi înainte la salariu, apoi pac-pac, câţiva paşi înapoi, căci după ce-ai plătit datoriile ai rămas lefter şi apoi paşii în lateral sunt cu siguranţă de la echilibrul pe care ţi l-ai pierdut de la şocul izbirii vântului rece din portofelul tău, cât şi starea de leşin care te cuprinde când realizezi că nu mai ai bani nici de pâine luna asta şi că rechizitele copiilor tăi sunt doar un vis frumos pentru ei….

Cu respect!

Anunțuri

Un comentariu

  1. lifeofwonders · · Răspunde

    dansul asta e ca meneaito, cand vezi k e asa distractiv nu te poti abtine sa nu intri si tu. si daca de asta e nevoie pentru a salva o nunta plictisitoare, pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: