Pentru un suflet…

De multe ori m-am gândit că lamentările mele zilnice pălesc în faţa adevăratelor lecţii de viaţă…că pilele, mita, traficul de influenţă, banii irosiţi în cluburi şi pe mii de haine cumparate mai mult dintr-un moft şi nu neapărat dintr-o necesitate justificată, nu reprezintă nimic atunci când vine vorba de preţul unei vieţi, de un vis care poate fi şters cu buretele într-o clipă.

Şi cel mai trist lucru  mi se pare acela că lumea în care trăim a mai creat o piaţă…piaţa vieţii, a cărei monedă de schimb este prea mare de cele mai multe ori pentru cel ce şi-o doreşte cu ardoare înapoi. Şi apoi, de ce trebuie să cerşim pentru dreptul la viaţă? Chiar aşa insensibili am devenit? De ce preţul existenţei creşte în fiecare zi tot mai mult? Fără bani suntem totţi morţi..cam la asta s-a redus concepţia modernă, în care orice viaţă are un preţ!!! Ne revoltă, ne frustrează, ne face să vărsăm râuri de lacrimi de neputinţă…

Este şi cazul Ioanei Costea, o fată a cărei viaţă este în stand-by de ceva vreme şi pentru care speranţa şi credinţa în noi reprezintă bastonul care-i susţine viaţa.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând următorul link: http://ioanacostea.com/

Cu respect!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: