Madonna-eala României

Update 1: Madonna se descalţă singură, dar o încalţă 2 bărbaţi…şi la fund, se şterge singură? Sau asta n-aţi mai aflat?

Update 2: Profesoara porno machiată ca Madonna şi-a dat jos ochelarii….Doamne, ce blasfemie la adresa divei!(jenant)

Update 3: Românii au aşteptat 20 de ani ca să vină Madonna la noi în ţară…De fapt, de asta au şi făcut revoluţia, fiindcă Elena Ceauşsescu era geloasă pe Madonna, cu care Ceaşcă avea fantezii în fiecare noapte şi din cauza căreia Lenuţa se simţea ignorată şi de aceea mai omora oameni din când în când.

Update 4: Madonna a tras draperiile, deci nici nu concepem că ar fi făcut altceva în afară de sex. Adică de-aia ar trage o vedetă draperiile de la camera de hotel,nu? Doar nu credeţi că vroia puţină intimitate ca să-şi bea cafeaua, să se scobească în nas, să-şi ia micul dejun, să se demachieze sau alte chestii normale şi fireşti,ah???Ea vroia sex!!!!!!!!!Pentru că aşa vrea muşchiu’ nostru să fie mai interesant!

Mă oripilez….

Mă înclin!

M-am intoxicat cu Madonna, care a devenit în ultimele zile un fel de drog al inepţiilor pentru presa din România. Toţi scriu despre Madonna: când a aterizat, cum şi-a îndoit genunchii să coboare, cum îi flutura părul în bataia vantului de Bucureşti, cum a coborât treptele, câte trepte a coborât, câte prosoape a vrut, câte flori etc…nimic anormal, căci mă obişnuisem într-un fel de la moartea lui Michael Jackson încoace cu foarte multe articole fără rost, care insultă inteligenţa jurnaliştilor adevăraţi.

 Însă cele mai tari articole (evident într-un sens cât de poate de batjocoritor) au fost cele de genul : Madonna la un pas de moarte la aterizarea pe aeroport, din cauza scării de coborâre care mai-mai că intra în ea…..deci, domnilor oameni de presă….în primul rând, dacă ar fi fost să se întâmple..în niciun caz acea scară nu ar fi întors cu curu’n sus avionul, nici n-ar fi rupt avionul în 2 şi apoi s-ar fi îndreptat spre divă ca s-o sfârtece sau s-o storcoşească, în cel mai rău caz ar fi zgâriat avionul………..ne-am înţeles?

Bun, următorul: Nu ştiu ce paparazzi au facut marea descoperire referitoare la locul de unde ar putea fi asasinată Madonna..de pe blocurile din apropiere !!!!!!!!!!!!Hai, nu zău? Noi, aici în ţara proştilor şi ignoranţilor, nu ne-am fi imaginat nici sub influenţa lui Einstein că de pe bloc ar putea să tragă un lunetist care s-o ucidă….ba, mai mult, vă mulţumim din suflet ca ne-aţi luminat la creierele noastre de furnică asfixiată intelectual şi îndobitocită, că ne zvârcoleam şi transpiram noaptea întrebându-ne obsesiv: Dom’ne, da’ cum ar putea s-o omoare cineva pe Madonna de sub pământ, sau din faţa scenei?

Şi mai vine încă una: primele poze în exclusivitate cu diva la hotel…..ar trebui să vă lăudaţi chiar aşa de tare????În condiţiile în care draperiile erau larg deschise şi ea era poziţionată perfect, astfel încât să poată fi fotografiată???Şi oricum, sincer acum, aţi uitat că ea a venit cu sosia…..i-aţi luat proba de ADN sau aţi marcat-o cu un semn distinctiv şi fosforescent care să vă confirme că ar fi ea la balcon????

Aşadar, noi oamenii care nu trăim în grotele din munţi şi care avem acces la tehnologie, vă rugăm, domnilor, să nu ne insultaţi inteligenţa şi să nu ne ucideţi neuronii în asemenea hal!!!! E chiar jignitor!

Cu respect!

De vreme ce îmi place Madonna, hai să ne relaxăm cu melodia următoare:

Anunțuri

4 comentarii

 1. Hehehe! Thumbs up!

  Mie mi-a placut si faptul ca insectele de la „tv de stiri” dadeau live-uri de la Aeroport inca de la 8 dimineata, anuntand grav ca aterizarea va avea loc pe la 7 seara…

  Iar faza cu „Doamnelor si domnilor, Madonna a calcat pe pamant romanesc” este antologic de…, de… (scuze, nu-mi gasesc cuvintele!)

  Tocmai am auzit ca astia de la meteo isi incep debitatiile cu „la ora concertului Madonnei, vremea va fi…”

  S-aveti spor la sera! 😉

 2. Alexandra · · Răspunde

  Stire de ultima ora!!!!!! Madonna prelungeste programul Metrorex si RATB.

 3. Stire mai de ultima ora: MADONNA A PARASIT HOTELUL SI SE INDREAPTA CATRE PARCUL IZVOR!

  Hai, mai, fetelor, putina atentie, putina determinare! 😀

 4. Salut!
  Vrei sa facem schimb de link? Daca esti de acord atunci lasa-mi un comment in care sa imi spui cum vrei sa te trec in blogroll. Pe mine poti sa ma treci Achilianu
  sanatate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: