Tu ce faci în weekend?

S-a mai dus încă o săptămână (de muncă pentru unii, de plictiseală pentru alţii) şi iată-ne faţă în faţă cu weekend-ul minunat încărcat cu o caniculă de nesuportat, cu un aer mai mult decât poluat, şi cu prea puţine alternative pentru petrecerea timpului liber. De ce spun asta? Pentru că am tot stat şi m-am tot gândit ce activităţi interesante ai putea să abordezi într-un weekend în frumoasa nostră ţară? De părăsit ţara pentru un weekend nici nu se pune problema, deoarece numai biletul de avion te-ar costa mai mult decât salariul tău pe o lună (aici vorbesc despre salariile noastre de oameni obişnuiţi, nu ale altor Gulliveri care îşi pot permite să ne cumpere pe toţi şi cu mamă, şi cu tată, şi cu purcel şi căţel).

Bun, să ne gândim atunci ce putem face aici pe plaiurile mioritice în cele două zile de odihnă pe care le avem la dispoziţie!? Să mergem în Bamboo alături de toţi Gulliverii de care vorbeam mai inainte şi de toate piţipoancele aflate într-o permanentă căutare a Alesului şi să ne îmbătăm mirosind vaporii care se degajă din paharele lor de whisky (pentru că nu ne putem permite propriul nostru pahar, deşi Bote a anunţat că de anul acesta Bamboo va avea preţuri accesibile pentru toată lumea, dar care o fi toata lumea pentru Bote nu ştim, noi nu suntem sigur dintre ei). ..sau să ne punem hainele de duminică şi să mergem cu fetele la mall pentru o scurtă repriză de shopping? Dar ce să cumperi dacă nu ţi-ai mai primit salariul de două săptămâni, poate doar sa îţi găseşti „perechea”, cu burta ei proeminentă, tocmai umplut de la Kfc, cu lanţul lui strălucitor care sa îţi orbească dragostea, cu cheile BMW-ului (pentru că el nu are maşină , el are BMW) învârtindu-le pe deget, cu tenul lui un pic masliniu….Sau poate îţi place natura şi atunci ai putea să mergi la marginea Bucureştiului şi să faci un grătar cu prietenii, asta doar dacă maldărele de gunoaie ale celor care au fost înaintea ta nu te deranjează  şi dacă microbii şi mirosurile emanate erau tot ce îți doreai pentru a te putea relaxa în adevăratul sens al cuvântului…. Sau poate că eşti o fire sportivă, vrei să alergi prin parc urmat de sutele de câini vagabonzi, cu adrenalina mereu la maxim… Şi dacă tot e caniculă,  mai bine mergi la ştrandurile cu apa lor constantă (aceeaşi de anul trecut) şi cu aglomeraţia lor transpirată, sau dacă nu,  poţi alege oricând piscinele selecte din capitală unde intrarea e mai mare decât bugetul tau de distracţii pe un an întreg, şi, surpriză,  nu ai nimic inclus în ea! A, era să uit varianta mersului la munte sau la mare…asta numai dacă ai un elicopter în dotare.

Eu cred ca voi sta acasă weekendul acesta, poate o să citesc o carte, sau poate voi merge la o terasă cu prietenele mele să ne mai plângem un pic de milă. Atât îmi permit…atât mi se oferă…Asta dacă nu aveţi  voi sugestii mai bune.

Ce aţi facut weekend-ul trecut sau ce o să faceţi în acesta?

 Aşteptăm poveştile si ideile voastre de weekend, alături de care le vom aşeza şi pe ale noastre.

Anunțuri

3 comentarii

  1. madutza · · Răspunde

    iti dau eu o sugestie..ce mare, ce munte, ce piscine, ce terasa….1 litru de suc, o galeata de apa, un cearceaf, ulei de masline (ca asta foloseste si Delia cantareata pentru un bronz perfect) si sus pe bloc la bronzat!merge?

  2. eu ma duc in weekend exact unde ma taie capul…deschid calculatorul, selectez niste imagini dintr-o tara, bag o muzica adecvata fundalului si dau play la amandoua…

  3. ryani · · Răspunde

    ’intr-adevar frumos , s-a deschis o noua ceainarie , pe str staicovici nr 37 demisol , si atmosfera este pur si simplu de basm , se numeste “Casuta din povesti”, peretii sunt din praf de stele , poezia pluteste peste tot , cam totul este hand-made , au roata olarului si daca vrei , iti dau si argila si te invata cum s-o modelezi , ceramica este adusa de la Horezu , denumirile ceaiurilor sunt absolut superbe ( Tacerea ondinei, Craiasa zapezii) si fiecare ceai sau suc de fructe isi are povestea, , daca comanzi o cafea chiar auzi cum este rasnita chiar atunci , poti juca un sah ( se pare ca este o adevarata pasiune), tintar sau pur si simplu ” deschide-ti inima pe-al Soarelui taram”
    aha si-un mic secret , comanda o cicolata calda care este absolut delicioasa , si pe timpul iernii , printr-o “exceptie acceptata” au chiar si vin fiert : deschis marti-duminica 14-23 , tel 0733 811 620 si poate ” caprioara din vis veni-va-n lumea noastra/cu daruri sfinte si flori de ceara pura’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: