Lansarea unui nou set de cosmetice de lux

Toţi ne dorim să le avem…dorinţa sălbatică de a le folosi rupe barierele simţurilor pretutindeni: în metrou, în RATB, pe stradă, în mall-uri, hypermarketuri. 

În fiecare dimineaţă, după ce mă stafidesc nazal de la aromele atât de diversificate de transpiraţie, picioare încinse, haine nespălate, respiraţii usturoiate  şi alte mix-uri mirositoare, mă îngrozeşte gândul că trăiesc într-o comunitate umană atât de înapoiată igienic. 

Doamnelor şi Domnilor,  vă prezentăm setul de cosmetice de lux : “Apa şi săpunul”, sub sloganul: “Noi îţi  împrospătăm viaţa!”

 Ştim că este un subiect îndelung dezbătut şi că au existat încercări de a campanii, fără un rezultat concret, de vreme ce în iulie 2009 situaţia este la fel de mirositoare ca şi înainte.

Vom încerca să postăm o idee de campanie pentru susţinerea igienei individuale, aşa că aşteptăm susţinerea şi sugestiile voastre pentru a scoate ceva de calitate şi pentru a alunga neplăcerile olfactive.

Prima variantă propusă de noi o reprezintă un film strip cu benzi desenate, intitulat : „Metode de maltratare a ororilor olfactive folosind apa şi săpunul”

Va avea mai multe episoade, primul fiind intitulat: „Ambuscada”

ambuscada

Reclame

5 comentarii

  1. buna dimineata dragele mele:), am citit cu drag cele cateva randuri ati reusit sa ma convingeti ca o sa faceti o treaba buna cu acest blog. va incurajez si sunt tare mandra de voi asa ca va doresc mii de vizitatori cat despre imaginatie stiu ca nu duceti lipsa asa ca …” inainte cu tupeu ca o rezolvam noi si pe asta”:))

    1. multumim pentru incurajari!:)

  2. imi place ca te-ai apucat de un blog ca tot aveai noaptea idei si nu le asterneai pe hartie asa ca acum te poti razbuna aici…. numai una e regina ca daca zice…a zis :))

  3. promit sa recomand tuturor celor din dorobanti si cluburi de fitze acest set de cosmetice de lux pt ca le sunt mai utile decat lanturile groase si lungi pana la buric si camasile scumpe ude de transpiratie de-alungul cefei si” subtiorilor „scaldate in apele calde ale sudorii

  4. costi · · Răspunde

    salut. sper sa faceti o treaba buna cu blogul asta. cat despre campania „Apa si sapunul” ar trebui sa o faceti pe bune pentru ca din pacate pentru noi a fi fruntas in Europa pentru lipsa igienei accentueaza si mai mult tara de cacao in care traim.
    bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: